News & Views

Public Procurement Webinar | 16 September 2020

1 September 2020

The webinar will be held in Finnish. Please find a more detailed description of the webinar below.

Menesty julkisissa hankinnoissa: tarjouspyyntöön vaikuttaminen ja tarjouksen tekeminen

Tervetuloa julkisten hankintojen ajankohtaiswebinaariimme keskiviikkona 16.9.2020 klo 10.00–10.45.

Näinä poikkeuksellisina aikoina julkisten hankintojen merkitys yritysten toimintaedellytysten turvaamisessa on korostunut. Valtio ja kunnat jatkavat hankintojen tekemistä yksityiseltä sektorilta myös haastavina aikoina. Koronaviruspandemialla on kuitenkin vaikutuksensa myös julkisten hankintojen markkinaan.

Erityisesti yrityksille suunnatussa webinaarissamme pääset paitsi kuulemaan, miltä julkisten hankintojen markkina näyttää tällä hetkellä, saat myös vinkkejä tarjouskilpailussa menestymiseen ja vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Miten saada suurin hyöty irti markkinakartoitukseen osallistumisesta? Miten voit vaikuttaa tarjouspyynnön sisältöön ja missä määrin se on kannattavaa ja sallittua? Mitkä ovat suurimmat sudenkuopat tarjouksen laatimisessa ja miten välttää ne?

Ilmoittaudu webinaariin sähköpostitse Emilia Lanulle osoitteeseen emilia.lanu@hannessnellman.com. Jos et pääsekään osallistumaan, voit katsoa webinaaritallenteen myöhemmin sopivana ajankohtana. Lähetämme webinaarin jälkeen tallenteen ja aiheeseen liittyvän materiaalin kaikille ilmoittautuneille.